Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

2009.10.30

Önéletrajz


Különleges, irigylésre talán nem méltó gyermekkort követően, 1984 augusztusától encsencsi lakos lettem.Leánykori nevem Hájer Gyöngyi.Szülők nélkül, árván nevelkedtem öt testvéremmel együtt.Esküvőnk után tíz évig férjem szüleinél éltünk a Petőfi utcán.Majd a Sport út 24. szám alatt építkeztünk, ahol közösen saját otthont teremtettünk magunknak és három gyermekünknek.Sokszor egyedül érzem magam, hiányoznak a szüleim és a testvéreim.1996 óta írom verseimet, a magányomból fakadó érzelmeimet, gondolataimat írom a költészet e formájával.De az évek alatt hangulatom váltakozásával nemcsak szomorú, hanem vidám, szeretettel teli versek is sorakoznak a tollamból, de a jövőben is tovább folytatom a verseim írását.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

margit.incze@gmail.com

(Bökőné Margó, 2012.05.21 18:19)

Átérzem az életedet, hasonló az enyém is. Anya nélkül nőttem fel, testvéreim sincsenek, de van egy fiam, és Ő kárpótol mindenért. Ne hagyd abba, mert jó amit csinálsz. Sok ember nem tudja kifejezni az érzéseit, de a versekben látja saját sorsát, álmait, vágyait. Ez nagyon fontos ebben a rohanó őrült világban. Sok sikert kívánok, Sokszor fogok ide látogatni, úgy érzem. Szeretettel ölellek, Margó :))

Re: margit.incze@gmail.com

(Átyim Lászlóné, 2017.01.21 21:22)

Köszönöm szépen!Már van másik weboldalam is,ahol van néhány versem megint!www.gyongyszem67.eoldal.hu Köszönöm a hozzászólásodat :Gyöngyi

Nyírcsaholy Ady Endre út 1

(Korbács Edina, 2014.07.14 22:39)

Egyszerűen nem találok szavakat ezekre a csodás versekre , a szövegük az érzések amiket átadnak a sorok egyszerűen varázslatos, Köszönöm hogy részese lehettem elolvashattam ,elolvashatom ezeket a verseket , hiszen az én számból csupa gratuláció illet meg minden verset, minden vers sorát!
A jövőben kívánok kitartást , és sok 100 verset még, amik ugyanígy szívhez szólnak majd ....